Links Kyam Buelens en rechts Matt Royackers tijdens het werk om de dakjes te plaatsen.
Links Kyam Buelens en rechts Matt Royackers tijdens het werk om de dakjes te plaatsen. Henry Jansen

‘Dakjes’ van De Valk-kassa’s winnen prijs

Algemeen 383 keer gelezen

VALKENSWAARD - De ‘dakjes’ van de kassa’s bij de ingang van ‘t Valkennest aan de Bosstraat, zijn in de prijzen gevallen. 

Even terug in de tijd: eind november 2023 lanceerde Dorus Louwers het idee om de kassa’s van het sportpark aan de Bosstraat te voorzien van puntdakjes net als aan de Leenderweg. Met connecties bij SG Were Di, legde Dorus daar contact of er interesse was voor dit project. De school ging akkoord en twee leerlingen waren direct erg enthousiast, Kyam Buelens en Matt Roijackers. Het werd voor hen een deel van het examen vmbo. De plaatsing van de dakjes was op 28 februari en onder leiding van leraar Tony Janssen hebben de jongens goed werk geleverd.

De school heeft het project van de twee jongens, aangemeld bij OMO prijzen. OMO is de afkorting van de vereniging van Ons Middelbaar Onderwijs. Ze zijn genomineerd om mee te doen aan de landelijke wedstrijd.

Derde prijs

Begin april was de bekendmaking van de uitslag en winnaars. En toen bleek dat Kyam Buelens en Matt Roijackers de 3e prijs in de wacht hebben gesleept.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant