Adverteren in Valkenswaard Weekblad

Als je op zoek bent naar een manier om de inwoners van Valkenswaard en omgeving te bereiken, dan is adverteren in Valkenswaard Weekblad de beste optie. Dit is namelijk de krant die het meest gelezen in de omgeving. Wil je graag een advertentie plaatsen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij staan voor je klaar om jou te helpen bij het behalen van je doelstellingen!

Wil je meer weten over adverteren in Valkenswaard Weekblad?

Neem vrijblijvend contact met ons op via info@dasmediacentrum.nl
of bel naar T. 0493 - 473 578
(maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur).


Adverteren in Valkenswaard

Adverteren in Valkenswaard Weekblad: Krant en online

Met het Valkenswaards Weekblad bereik je een groot publiek in Valkenswaard en omstreken. Daarnaast hebben we ook een groot bereik online via onze lokale nieuwswebsite www.valkenswaardsweekblad.nl. Met gemiddeld 7.850 pageviews per maand, bieden we extra attentiewaarde aan jouw advertentie of nieuwsbericht. Zo zorgen we ervoor dat jouw boodschap bij zoveel mogelijk mensen terechtkomt.

Valkenswaard Weekblad in het kort:

• Oplage krant: 24.100 exemplaren (advertenties worden gecombineerd geplaatst met Weekblad De Schakel. De oplage van Valkenswaards Weekblad is 18.800 exemplaren.)
• Verspreidingsgebied: Valkenswaard, Waalre, Aalst en omgeving.
• Verschijningsdag: woensdag.
• Nieuwssite valkenswaardsweekblad.nl: heeft maandelijks 7.850 pageviews.

Advertentie plaatsen

Als je een advertentie wilt plaatsen in Valkenswaard en omgeving, dan is Valkenswaard Weekblad de beste keuze. Neem persoonlijk contact op met onze adviseurs in Hellevoetsluis om jouw wensen te bespreken. Onze adviseurs zullen een voorstel voor je doen en nemen vervolgens al het werk voor je uit handen. Zo zorgen we ervoor dat het plaatsen van een advertentie zo makkelijk en effectief mogelijk verloopt.

Als je wilt adverteren in het Valkenswaards Weekblad, dien je de advertentie uiterlijk op maandag om 13.00 uur aan te leveren.
De aanleverspecificaties vind je hier en je kunt de advertentie sturen naar advertenties@dasmediacentrum.nl.

Op bezoek bij DAS Mediacentrum

Uiteraard ben je ook van harte welkom om op afspraak bij ons langs te komen. Het kantoor van DAS is gevestigd aan de Laan ten Roode 71e in Someren.Kantoor van DAS Mediacentrum aan de Laan ten Roode in Someren


Het grote bereik uitbreiden

Wist je dat we naast Valkenswaards Weekblad ook andere lokale kranten en nieuwswebsites uitgeven? Zo kunnen we je advertentie of nieuwsitem ook onder de aandacht brengen in andere regio's zoals Geldrop, Mierlo, Heeze, Deurne, Someren en Asten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

DAS Mediacentrum

DAS Mediacentrum is meer dan alleen de uitgever van Valkenswaards Weekblad. We kunnen namelijk nog veel meer betekenen voor jouw onderneming. Wij dienen als lokale verbinder en bieden een totaaloplossing voor het bedrijfsleven. Dit omvat onder andere het maken van websites, het beheren van jouw socialmediakanalen, het vormgeven van jouw huisstijl en het promoten van je onderneming. Wil je meer weten over onze mogelijkheden? Bekijk dan onze mediabrochure.