Afbeelding

Ontdek Vrijwilligerswerk in Nepal

Algemeen 531 keer gelezen

VALKENSWAARD - Cross Borders houdt donderdag 18 april een informatiebijeenkomst over vrijwilligerswerk in Nepal. De bijeenkomst is van 19.30 tot 21.00 uur in Bibliotheek Valkenswaard.

Nepal, met zijn uitgestrekte landschappen en rijke culturele diversiteit, spreekt tot de verbeelding van velen. Van de majestueuze Himalaya tot aan de vlaktes waar wilde olifanten, neushoorns en tijgers vrij rondlopen, dit land heeft het allemaal. Maar wat nog meer bijzonder is, zijn de vriendelijke en toegankelijke mensen die het land bewonen.

Vrijwilligerswerk is een unieke kans om Nepal van binnenuit te ervaren. Stichting Cross Borders Nepal, een non-profitorganisatie, faciliteert en begeleidt vrijwilligerswerk in Nepal. Voornamelijk gericht op onderwijs en gehandicaptenzorg, biedt de organisatie een scala aan mogelijkheden voor vrijwilligers van alle leeftijden. Of je nu 18 bent of ouder, er is geen bovengrens voor deelname.

Tijdens onze bijeenkomst zal een presentatie een dieper inzicht bieden in Nepal en de mogelijkheden om via Cross Borders Nepal vrijwilligerswerk te verrichten. Bovendien is er volop gelegenheid om vragen te stellen en meer te weten te komen over dit boeiende programma.

Meld je aan via de activiteitenagenda op www.bibliotheekdekempen.nl.

Voor meer informatie over Cross Borders Nepal, bezoek: www.crossbordersnepal.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant