Nicolas Lagroni, is een van de beste snelste stuiterballen jongleurs in Europa.
Nicolas Lagroni, is een van de beste snelste stuiterballen jongleurs in Europa.

The Magical World of Circus naar Dommelen.

Algemeen 894 keer gelezen

DOMMELEN - The Magical World of Circus van 12 tot en met 14 april met de circustent op het Martinusplein in Dommelen. 

Het circus komt naar Dommelen in samenwerking met  Martijn Hendrikx. “In 2023 presenteerde ik na ruim 25 jaar weer circus in Dommelen” aldus Martijn “We kregen veel leuke reacties van het publiek en ik ben dus blij dat wij weer terug mogen komen”.

Met een vernieuwd programma presenteert het circus van 12 tot en met april diverse voorstellingen. Clown Marco Mariani keert terug met nieuwe doldwaze komische verrassingen. Uit Tsjechië is de Lagroni Family gecontracteerd, een veelzijdige artiestenfamilie met onder andere zoon Nicolas die één van de snelste stuiterballenjongleurs is van Europa. Het Duo Doro komt uit Italië en China en presenteert adembenemende partneracrobatiek. Adele Fame stond met haar luchtacrobatiek al in vele grote circussen in Europa en zal dit jaar Nederland verbazen. Zij en alle andere artiesten zorgen voor ruim 100 minuten circusplezier.

Het circus is een samenwerking van de uit Valkenswaard afkomstige (en in Dommelen opgegroeide) Martijn Hendrikx en Sandor Donnert. Donnert heeft een circusagency en produceert ook grote kerstcircussen in o.a. Aachen en Den Haag. Martijn is ‘s swinters mede-producent van het Wintercircus Hilversum. Als goede vrienden werken Hendrikx en Donnert al jaren samen en presenteren nu samen The Magical World of Circus in Dommelen.

Het circus geeft voorstellingen op:
Vrijdag 12 april om 16.00 uur onder de naam Family Friday met toegangsprijzen van 15 euro voor loge en 10 euro voor tribune.
Zaterdag 13 april om 15.00 uur en om 19.00 uur
Zondag 14 april om 14.00 uur.

Kaarten zijn 45 minuten voor aanvang te koop aan de circuskassa of via:www.magicalworldofcircus.com 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant