Woensdag 10 april vindt het toernooi plaats voor de groepen 5/6 plaats bij RKVV Dommelen.
Woensdag 10 april vindt het toernooi plaats voor de groepen 5/6 plaats bij RKVV Dommelen. Henry Jansen

KNVB Schoolvoetbal bij De Valk en RKVV Dommelen

Algemeen 364 keer gelezen

VALKENSWAARD - Woensdagmiddag 17 april vindt bij vv De Valk het KNVB schoolvoetbaltoernooi voor groep 7/8 plaats. Op woensdag 10 april vindt het toernooi plaats voor de groepen 5/6 plaats bij RKVV Dommelen. Aan deze toernooien mogen alle Valkenswaardse basisscholen meedoen. 

Op beide locaties is een apart toernooi voor de categorie ‘gemengde/jongens’-teams en een toernooi voor alleen ‘meiden’-teams. Het is de bedoeling dat de teams bestaan uit zowel kinderen die al voetballen, als kinderen die (nog) geen lid zijn van een voetbalvereniging. Per school mogen uiteraard meerdere teams meedoen. De groepen 7/8 spelen in de wedstrijdvorm 8 tegen 8, de groepen 5/6 in de vorm 6 tegen 6. Alle deelnemers ontvangen het unieke Schoolvoetbalvaantje en beleven een sportieve, gezellige middag met hun klasgenoten. De winnaars van deze toernooien stromen door naar de regionale finales van het KNVB Schoolvoetbaltoernooi op woensdag 15 mei.

Inschrijven of meer informatie

Scholen en/of klassen die willen inschrijven voor de groepen 5/6, of meer informatie willen, kunnen terecht op de website van RKVV Dommelen: www.rkvvdommelen.nl/schoolvoetbal 
De inschrijving voor de groepen 7/8 zijn reeds van alle aangeschreven scholen binnen. Daarmee is de inschrijving van de groepen 7/8 gesloten. Voor informatie voor het toernooi van deze groepen kun je terecht op de website van v.v. De Valk:
www.vvdevalk.nl 

Jaarlijks doen zo’n 200.000 jongens en meiden mee aan een lokaal KNVB Schoolvoetbaltoernooi. Deze worden lokaal georganiseerd door onder andere verenigingen. www.knvb.nl/schoolvoetbal

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant