Op zoek naar (ander) werk? Maandag 8 april is er weer een Walk & Talk in de bibliotheek.
Op zoek naar (ander) werk? Maandag 8 april is er weer een Walk & Talk in de bibliotheek.

Walk & Talk op 8 april in de bibliotheek

Algemeen 170 keer gelezen

VALKENSWAARD - Walk & Talk is een gratis netwerkbijeenkomst in Valkenswaard van Bibliotheek De Kempen dat werkzoekenden ondersteunt  in hun zoektocht naar (ander) werk.

De Bibliotheek helpt Valkenswaardenaren graag om andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en ervaringen op te doen en te delen. Walk & Talk is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk. Welke werkervaring, opleiding of leeftijd je ook hebt. 
De bijeenkomsten zijn telkens op de 1e maandag van de maand. Elke maand komt er een ander thema aan bod, dus er kan altijd aangesloten worden.

Maandag 8 april

De eerstvolgende bijeenkomst is op maandag 8 april van 14.00 tot 16.00 uur in de leeszaal van de Bibliotheek. Deze keer sluit Carin van Holstien aan. Zij is eigenaar en specialist bij Klik-HR, een bedrijf in loopbaanbegeleiding, vitaliteit en outplacement. “Als mensen-mens kies ik 100% voor de menselijke maat. Samenwerken is immers mensenwerk en daar draag ik betrokken en bevlogen mijn steentje aan bij. Niet op afstand, maar bij voorkeur samen in een gesprek tijdens een kop koffie of een wandeling. Ik wil weten wat er leeft op de werkvloer. En ik wil persoonlijke ambities en drijfveren doorgronden.”

Carin van Holstein staat voor je klaar om met je te sparren en te spiegelen. Zij helpt je om de regie over je loopbaan (weer) in eigen handen te nemen, zodat je de komende jaren gegarandeerd fluitend naar je werk gaat.

Voor meer informatie en hoe je je gratis kunt aanmelden, kijk in de activiteitenagenda op:
www.bibliotheekdekempen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant