Miro Ioannidis namens SV Valkenswaard aan de bal. in de wedstrijd tegen Someren.
Miro Ioannidis namens SV Valkenswaard aan de bal. in de wedstrijd tegen Someren.

SV Valkenswaard speelt gelijk

Sport 334 keer gelezen

VOETBAL - Als lijstaanvoerder spelen tegen een hekkensluiter valt zeker niet altijd mee. Dat was ook afgelopen zondag zo in de wedstrijd tegen SV Someren. SV Valkenswaard bracht niet genoeg energie in de wedstrijd waardoor beide ploegen aan elkaar gewaagd waren.

SV Valkenswaard kwam in eerste instantie goed uit de startblokken. Hoewel de eerste kansen voor SV Someren waren. De Somerense linksbuiten schoot, bij de eerste kans, de bal echter net linksboven over. De volgende kans voor Someren werd gemist doordat de bal niet goed geraakt werd. 

SV Valkenswaard daarentegen benutte wel die eerste grote kans. In de 30e minuut schoot keeper Youri Roulaux de bal ver uit naar Mike van Dooren. Met een mooie steekpass van Mike van Dooren op Thom van de Donk wist deze de bal over de ver uitgekomen Somerense keeper heen te lobben en bracht hiermee de stand op 1-0. Dit was tevens de ruststand.

Tweede helft

Na de rust was het niveau matig waar SV Valkenswaard in het eerste gedeelte van de tweede helft, een aantal keren zelfs goed wegkwam. 
Verder in de 2e helft had Youri van Brussel nog kansen tot scoren maar zag zijn bal eenmaal gered door de Somerense keeper daar waar de andere harde volley over het doel ging.
Na wat gerommel in het strafschopgebied bij de thuisploeg wist Koen de Louw uiteindelijk te gelijkmaker te scoren en bracht de stand op 1-1. Dit werd tevens de eindstand.

Eerste plaats kwijt

Door punten te laten liggen Heeft SV Valkenswaard de eerste plaats nu moeten afstaan aan concurrent Mierlo Hout. Met nog 6 wedstrijden te gaan blijft de strijd om de titel spannend in deze competitie. 

Programma

Zondag 14 april speelt SV Valkenswaard de uitwedstrijd om 14.30 uur tegen BSV Limburgia/Kamerland 1 in het Limburgse Brunssum. 

Opstelling SV Valkenswaard: 
Youri Roulaux, Christ Trouwborst, Jordy Maes (Yannick Lacroix), Miro Ioannidis, Pieter Maranus, Vincent Blancke (Ebbe Coenders), Jordi van Meurs, Joep Raaijmakers (Sem van Ham), Youri van Brussel, Mike van Dooren (Cas Glaser), Thom van de Donk
Opstelling SV Someren: 
Sil Joosten, Kevin van de Voort, Wesley van den Boomen, Nick de Louw, Joep Wijnen ( Kevin Tomassen), Max Sonnemans, Maico Meulen ( Rob Vossen), Luc Bouwmans, Koen de Louw, Tom Lintermans (Justin Hoeben), Thijs Martens (Rick Vereijken).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant