Afbeelding

Maandelijkse bijeenkomst Oogcafé Valkenswaard en omstreken.

Algemeen 173 keer gelezen

VALKENSWAARD - Het oogcafé is een plek waar mensen met een oogaandoening of zichtprobleem elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen delen. Regelmatig staat het oogcafé in het teken van een bepaald thema.

De eerstvolgende bijeenkomst is op vrijdag 19 april 14.00 uur tot 16.00 uur, Inloop vanaf 13:30 uur. Het Oogcafé vindt plaats in de bibliotheek aan de Hofnar 12 in Valkenswaard.

Het thema voor de maand april is: ‘Door te leren rouwen, heb ik leren leven.’ Miranda van Otterdijk is blind. Ze vertelt over haar ervaringen met verlies, acceptatie en zingeving.
Daarna is er tijd voor gezellig napraten. De toegang is gratis. Graag aanmelden via mail naar: oogcafevalkenswaard@gmail.com of via tel.nr. 06- 12 07 40 49. Contactpersoon is Lisette Couwenberg

De mensen achter het Oogcafé vinden het fijn om van de bezoekers te horen wat hun interesses zijn en mogelijke suggesties voor een van de komende bijeenkomsten.
Wil je graag op de hoogte gebracht worden van toekomstige activiteiten van het Oogcafé? Meld je dan aan via het bovenstaande mailadres of telefoonnummer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant