Alle ritten tellen mee dus ook die rit met vrouwlief en kinderen naar het bos.
Alle ritten tellen mee dus ook die rit met vrouwlief en kinderen naar het bos.

Fiets-challenge Brainport voor Longfonds en schone lucht

Algemeen 351 keer gelezen

WAALRE - Brainport Bereikbaar houdt van 11 mei tot 30 juni de ‘Brainport Fietschallenge 2023’ voor meer frisse lucht. Simpelweg omdat het de gezondheid, vitaliteit én de bereikbaarheid in de regio verbetert. 

Door mee te doen aan de fietschallenge van Brainport Bereikbaar draag je bij aan het verminderen van de problemen van bereikbaarheid en luchtkwaliteit. Daarnaast is het doel om bewustzijn te creëren voor de strijd tegen astma. Daarom zamelt Brainport Bereikbaar geld in voor het Longfonds. Dus: laat ook de auto 50 dagen (zoveel als mogelijk) staan en kies voor de fiets. Hoe meer fietskilometers je maakt, hoe meer donaties er worden gedaan aan het Longfonds.

Meedoen met de 50 dagen fietschallenge? Download dan de SJEES-app in de App Store of Play Store. Maak een account aan en de app doet de rest! Alle fietskilometers in de regio worden automatisch geregistreerd. Kijk in de app bij Uitdagingen onder Sjees en Scoor en Fietsiconen voor meer informatie. Voor iedere kilometer die je fietst scoor je punten, in te wisselen voor loten. Op 6 juli is de loterij.

www.brainportbereikbaar.nl/fietsvoorlucht

Uit de krant