Burgemeester Heldens en Boukje van Ettro
Burgemeester Heldens en Boukje van Ettro

Gemeente en Brabantsedag blijven samenwerken

Algemeen 221 keer gelezen

REGIO - Gemeente Heeze-Leende en Stichting Brabantsedag tekenden onlangs een nieuwe samenwerkingsovereenkomst voor vier jaar.

Burgemeester Heldens namens gemeente Heeze-Leende en Boukje van Ettro namens het bestuur van Stichting Brabantsedag zetten hun handtekening onder de overeenkomst. Het contract geldt van 2024 tot en met 2027 en bevestigt de langdurige en productieve samenwerking tussen beide partijen.
De Brabantsedag trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers. Burgemeester Heldens licht toe: “Een derde van de inwoners is betrokken als deelnemer en/of vrijwilliger, wat resulteert in een sterke sociale verbondenheid en hechte band tussen de inwoners, van jong tot oud. Waar we als gemeente ontzettend trots op zijn!”
In de overeenkomst zijn meerjarige afspraken vastgelegd die cruciaal zijn voor zo’n grootschalig evenement. De afspraken behelzen onder meer de garantie voor veiligheid en verkeersmaatregelen, gemeentelijke subsidie, promotionele activiteiten en de ondersteuning van wagenbouwers en overige vrijwilligers.
Met de nieuwe overeenkomst benadrukken beide partijen hun toewijding aan het behoud van dit evenement.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant