Afbeelding
Pexels

Lotgenotencontact prostaatkanker

Algemeen 192 keer gelezen

REGIO - Voor mannen bij wie prostaatkanker wordt vastgesteld en er over willen praten, kan het moeilijk zijn om gehoor te vinden. Daarom nodigt de Prostaatkankerstichting hen uit om hun ervaringen en vragen te delen met lotgenoten.

Lotgenoten kunnen van onschatbare waarde zijn omdat zij hetzelfde hebben meegemaakt als degene die net de diagnose heeft gehoord. Daarnaast kan het krijgen van praktische informatie en tips rond een behandeling belangrijke steun geven.

Bijeenkomst

De stichting nodigt belangstellenden uit voor een lotgenotenbijeenkomst op donderdag 2 februari in Centrum de Eik, Klein Tongelreplein 8, Eindhoven. De bijeenkomst begint om 14.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Thema deze middag is: Hoe ga je om met kwetsbaarheid bij je prostaatkanker?

Aanmelden via mail naar: eindhoven@prostaatkankerstichting.nl. Graag hierin vermelden of u alleen of samen met uw partner komt. De toegang is gratis. Ook gratis parkeren in de parkeergarage, Crabethstraat 18. Meer info: www.prostaatkankerstichting.nl

Uit de krant