Een kaartje van de werkzaamheden die in het centrumhart van Valkenswaard worden uitgevoerd.
Een kaartje van de werkzaamheden die in het centrumhart van Valkenswaard worden uitgevoerd. Henriette van der Heijden

Afsluitingen centrum door werkzaamheden

Algemeen 399 keer gelezen

VALKENSWAARD - Na een kleine bouwpauze worden de werkzaamheden weer opgepakt die het centrumhart van Valkenswaard verder moeten verfraaien, verbeteren en vergroenen. Deze week zijn bijvoorbeeld nieuwe bomen geplant aan de Eindhovenseweg. 

Sinds afgelopen maandag wordt er weer op twee plekken gewerkt. Waaronder aan de Bakkerstraat tussen de kruising Leenderweg en Hofstraat. De aansluiting van de Bakkerstraat op het kruispunt wordt aangepakt, dit duurt ongeveer twee weken. Doorgaand verkeer op de Bakkerstraat is dan even niet mogelijk.
De tweede locatie waar het werk weer wordt opgepakt is aan de Eindhovenseweg vanaf Corridor tot aan huisnummer 56a. Vanaf komende maandag 19 september worden de werkzaamheden aan de winkelstraat inclusief de oversteek bij de Corridor hervat. Op die plek wordt later ook gewerkt aan een grote ‘pergola’.

Meer info

De werkzaamheden in dit deelgebied duren tot medio november. In die tijd is de Eindhovenseweg afgesloten tussen de Markt en de Valkenierstraat. Verkeer volgt de omleidingsborden. Meer informatie: www.valkenswaard.nl/masterplan

www.bereikbaarvalkenswaard.nl

Uit de krant