Vrijwilligers Tiny, Els, Nathalie en Jeanette heten je namens Theater De Hofnar van harte welkom.
Vrijwilligers Tiny, Els, Nathalie en Jeanette heten je namens Theater De Hofnar van harte welkom.

’t Hofgezelschap staat in september weer klaar

Algemeen 261 keer gelezen

VALKENSWAARD - Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt gezelschap voor een ieder die graag een theatervoorstelling wil bezoeken. Als lid van ‘t Hofgezelschap ga je samen naar theater en dat is toch veel leuker dan alleen.

Wat houdt ‘t Hofgezelschap in? 
Een team van vrijwilligers verwelkomt je graag een half uur voor aanvang van de film of voorstelling. In het Rabobank Theatercafé wordt, speciaal voor leden van de Theaterclub, een tafeltje gereserveerd en met een kopje koffie of thee heb je ruimschoots de gelegenheid om kennis met elkaar te maken en alvast gezellig te kletsen. Mits er voldoende plaats is in de theaterzaal kunnen de Hofgezelschappers samen zitten tijdens de voorstelling of film.
Na de voorstelling is het tijd voor ‘de derde helft’. Met een drankje kan er in het Rabobank Theatercafé worden nagepraat over de voorstelling. Alle consumpties zijn voor eigen rekening.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden bij ‘t Hofgezelschap via een inschrijfformulier op de website van de Hofnar of bij de kaartverkoopbalie. Na de inschrijving wordt er contact met je opgenomen. Indien je een voorstelling wilt bijwonen, koop je een kaartje en maak je jouw lidmaatschap kenbaar via de kaartverkoopbalie.
Aanmelden is helemaal gratis en aan het lidmaatschap zijn geen kosten verbonden.
www.hofnar.nl/t-hofgezelschap

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant