De zeventienjarige Yugo uit Japan wil kennismaken met de Nederlandse cultuur.
De zeventienjarige Yugo uit Japan wil kennismaken met de Nederlandse cultuur.

Japanse Yugo op zoek naar gastgezin in Valkenswaard

Algemeen 217 keer gelezen

VALKENSWAARD – Eind augustus komen tientallen uitwisselingsstudenten van over de hele wereld naar Nederland voor een jaar. Eén van hen is Yugo uit Japan. 

Voor Yugo zoekt uitwisselingsorganisatie Travel Active nog een gastgezin n Valkenswaard of omgeving die hem een warm thuis kan bieden tot de zomervakantie 2022.

Yugo doet mee aan het uitwisselingsprogramma High School Holland van Travel Active, dat buitenlandse scholieren de kans biedt onderdeel uit te maken van de Nederlandse cultuur door ze een thuis te bieden bij een Nederlands gezin en ze hier naar een middelbare school te laten gaan.

De zeventienjarige Yugo is een sociale en sportieve jongen. Zo tennist hij al sinds zijn zesde en wilt hij graag in Nederland zijn hockeyvaardigheden verbeteren.

Wie Yugo of een van de andere buitenlandse scholieren een thuis wil bieden kan contact zoeken via www.travelactive.nl/high-school-holland. Een buitenlandse scholier in huis nemen, is op vrijwillige basis. Het gastgezin voorziet in kost en inwoning.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant