Steven Brunswijk staat met zijn show in februari in De Hofnar.
Steven Brunswijk staat met zijn show in februari in De Hofnar.

Steven Brunswijk te zien in 2021

Algemeen 78 keer gelezen

In het nieuwe jaar hebben we toffe, nieuwe voorstellingen geprogrammeerd, waaronder de cabaretvoorstelling ‘Wat een man kan, kan ik ook!’ van Steven Brunswijk.

VALKENSWAARD - In zijn voorstelling neemt Steven de verschillen tussen man en vrouw onder de loep. ‘Wat een man kan, kan ik ook!’ is te zien op vrijdag 26 februari 2021.

Over de voorstelling

Sinds het begin van de mensheid wordt het vrouwelijk geslacht als ‘zwakker’ gezien. Maar niets is minder waar! Een vrouw kan heel veel dingen ook veel beter dan een man. En ja, ook mannen kunnen ziek zijn. En nee, ze hebben dan niet de ‘mannengriep’. Mannen zijn beter in dingen en vrouwen zijn weer beter in andere dingen. Maar er zijn een hoop vrouwen die koste wat kost alles, maar dan ook écht alles beter willen kunnen dan een man. Alles Steven? Ja alles…

Bestellen van kaarten
Het bestellen van kaarten voor voorstellingen en films kan alleen via www.hofnar.nl. Tot en met 31 december is de kaartverkoop van De Hofnar fysiek gesloten. We zijn elke werkdag tussen 13 - 17 uur te bereiken via (040) 2074010 of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl..

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant