Afbeelding

TTV Valkenswaard ziet concurrentie dichterbij komen

Sport 248 keer gelezen

TAFELTENNIS - TTV kon afgelopen vrijdag niet stunten tegen Return Oss: net als in de heenwedstrijd incasseerde het een 4-6 nederlaag. Erwin Duivis, vrijwel geheel weer fit, en Ronald Grijseels wonnen hun enkel-wedstrijden tegen Melvin van Zandvoort en Jeroen Reijs, maar hadden niet veel in te brengen tegen de oude rot Robert Moormann. Marc van den Boom had het in de laatste wedstrijd van de avond Moormann moeilijk kunnen maken, maar gaf ondanks een grote voorsprong de vierde game en laatste game uit handen. Voor Van den Boomen was het toch al een ongelukkige avond: zijn eerste wedstrijd ging in vijf games verloren tegen Van Zandvoort en tegen Reijs had hij vier matchpoints maar verloor de beslissende vijfde met 15-17.

Grijseels en Van den Boom wonnen hun eerste twee dubbels in de competitie maar hadden tegen Van Zandvoort/Moormann weinig in te brengen.

De concurrentie in de strijd tegen degradatie deed het beter: MTTV’72 won uit bij Veldhoven (4-6) en Unicum sleepte tegen koploper Flash een gelijkspel uit het vuur. Valkenswaard blijft net boven de degradatie streep met nog maar één punt voorsprong op MTTV’72 en drie op Unicum.

Komend weekend zijn er geen competitie wedstrijden i.v.m. het NK in Zwolle. Eind maart ontvangt Valkenswaard Flash uit Eindhoven en vechten MTTV’72 en Unicum een echt degradatie duel uit.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant