De jeugd komt de komende maanden niets te kort bij voetbalclub De Valk. (Foto: Henry Jansen)
De jeugd komt de komende maanden niets te kort bij voetbalclub De Valk. (Foto: Henry Jansen)

Open jeugdtrainingen bij De Valk

Sport 144 keer gelezen

VALKENSWAARD - In de maanden april en mei krijgt de jeugd de kans om kennis te maken met voetbalclub De Valk uit Valkenswaard. Zo kunnen kinderen van maandag tot en met donderdag een uurtje meetrainen.

De Valk hoopt zo een leerzame en fijne kennismaking met de voetbalsport te realiseren. Van maandag tot en met donderdag kan er in april en mei daarom van 18.00 uur tot 19.00 uur worden meegetraind op sportpark Het Valkennest. De club vraagt geïnteresseerden om zich vooraf aan te melden bij jeugdcoördinator Hans Jansen, die bereikbaar is via 06-29453727 en per mail via jansen.hans1954@gmail.com.

De open trainingen zijn ingedeeld op leeftijdsklasse. Zo trainen de Mini’s en JO7 op woensdagavond, JO8 op maandag- en woensdagavond, JO9 op dinsdag- en donderdagavond, de JO10 op maandag- en donderdagavond, de JO11 op dinsdag- en donderdagavond en de JO13 op maandag- en woensdagavond.

Voor leden van De Valk biedt de komende periode nog meer. Zo vindt op 13 april het KNVB Schoolvoetbaltoernooi plaats, waarvoor de groepen 5 en 6 te gast zijn bij RKVV Dommelen, en wordt drie dagen later op 16 april de Paasspeurtocht bij De Valk gehouden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant