Het totale openingsprogramma van De Kleine Meer begint om 13.00 uur en eindigt om 16.00 uur .
Het totale openingsprogramma van De Kleine Meer begint om 13.00 uur en eindigt om 16.00 uur .

Opening Belevingspark De Kleine Meer

Algemeen 321 keer gelezen

VALKENSWAARD - Op 2e Paasdag, maandag 1 april, wordt Belevingspark De Kleine Meer aan de Bosstraat in Valkenswaard, officieel geopend. Het Belevingspark is een gezamenlijk initiatief van de Kinderboerderij De Kleine Meer, het IVN Valkenswaard-Waalre en de gemeente Valkenswaard. 

Het park gaat om 13.00 uur en een uurtje later verricht  Kinderburgemeester Billy de Wit de officiële opening samen met wethouder Rens Pijnenburg (Jeugd).

Kinderen kunnen onder meer een speurtocht doen en zoeken naar verstopte paaseieren in het belevingspark. Ook zal de Paashaas hoogstpersoonlijk aanwezig zijn. Het IVN Valkenswaard-Waalre voegt een educatief element toe aan de dag met leerzame spelletjes in de natuur in en om het park. Er is een kabouterroute aangelegd door het hele park waar kinderen onderweg leuke opdrachten kunnen uitvoeren.

De gloednieuwe speeltuin is speciaal ontworpen om alle kinderen, ook zij die een beperking hebben, de kans te geven om lekker te spelen.

Aanmelden voor de opening is niet nodig en de toegang tot het park is gratis .
Deelnemen aan het kabouterpad met de opdrachten kost  6 euro. Je krijgt daarvoor een rugzak met inhoud.

Meer informatie

Meer informatie over het belevingspark op onderstaande website.  Zodra het volledige programma van 1 april bekend is, komt dat ook op de website te staan. www.valkenswaard.nl/belevingspark-de-kleine-meer

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant