Afbeelding

Jan en Jans Visser Fonds geeft gratis 100 insectenhotels weg

Algemeen 459 keer gelezen

VALKENSWAARD - Vorig jaar heeft het JJVF ter herinnering aan de naamgevers van het fonds in de gemeente Valkenwaard 100 vogelnestkastjes gratis ter beschikking gesteld om haar doelstelling te bereiken.  Dit jaar geeft het JJVF 100 insectenhotels weg aan de inwoners van Valkenswaard.

Zoals u wellicht weet gaat het niet goed met de insectenstand in Nederland. Zij zijn hard nodig voor onder andere het bestuiven van planten en als voedsel voor vogels en andere dieren.

Bent u inwoner van de gemeente Valkenswaard dan kunt u zo’n gratis insectenhotel bestellen bij het secretariaat van het fonds. Eén exemplaar per adres: dejongcfj@gmail.com onder vermelding van uw naam. U kunt zich aanmelden tot 6 april. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Op=op!

Op zaterdag 13 april kunt u het bestelde insectenhotel dan ophalen tussen 11.00 uur en 13.00 uur op: Bosstraat 25 , 5553 CK Valkenswaard.

Het Jan en Jans Visser Fonds is een stichting met als doel het bevorderen en ondersteunen van educatieve projecten op het gebied van natuur, milieu en landschap. Het fonds heeft in de loop der jaren een aantal projecten met subsidies ondersteund, o.a. scholen hebben hiervan gebruik gemaakt. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant