Natuurgeneeskundige Monique van Vroenhoven verzorgt op donderdag 6 april een lezing in de bibliotheek.
Natuurgeneeskundige Monique van Vroenhoven verzorgt op donderdag 6 april een lezing in de bibliotheek.

Lezing Monique van Vroenhoven

Algemeen 186 keer gelezen

VALKENSWAARD - Natuurgeneeskundige Monique van Vroenhoven verzorgt donderdag 6 april een lezing in de bibliotheek Valkenswaard met als titel ‘Onbewuste beperkende overtuigingen, saboteur van ons welzijn’.  

Onbewuste beperkende overtuigingen kunnen je enorm belemmeren in je leven. Maar hoe weet je of je die hebt? Hoe kom je er aan? En waar zitten ze dan? Wat doen ze met je? Wat zijn de gevolgen in je dagelijkse leven? Hoe kun je ze zelf herkennen? En tenslotte hoe kom je er van af?

Vragen

En er zijn nog meer vragen die je jezelf kunt stellen: 
Merk je dat dingen je niet lukken? Kom je steeds weer dezelfde vervelende situaties tegen? Wordt je elke keer onrechtvaardig behandeld? Trek je telkens weer de verkeerde partner aan? Of dominante mensen of leidinggevenden? Wordt je nooit gezien of gehoord? Pas je jezelf altijd maar aan?

Kijk eens naar het patroon in je leven, die rode draad waar je nu wel eens vanaf wil. Grote kans dat daar een Onbewuste beperkende overtuiging onder zit. Nieuwsgierig? Kom dan naar de lezing.

Monique van Vroenhoven

Monique van Vroenhoven is natuurgeneeskundige en kreeg van huis uit al interesse in natuurlijk behandelen. Had ze hoofdpijn, dan kreeg ze niet alleen een pilletje maar ook een shiatsu massage of een energetische behandeling. Ze neemt de luisteraars in deze lezing mee op reis naar het ontstaan, de route en de gevolgen van deze saboteur van ons welzijn. Ze zal uitleggen wat beperkende overtuigingen zijn, hoe je er aan komt, waar ze in je worden opgeslagen, wat ze met je doen en wat de gevolgen zijn. Ze zal je vertellen hoe je ze zelf kunt herkennen en hoe je er weer vanaf kan komen.
De lezing vindt plaats op donderdag 6 april in de bibliotheek van Valkenswaard en is geheel gratis. Vanaf 19.15 uur staat de koffie en thee voor je klaar. De lezing begint 19.30 tot  21.00 uur Aanmelden kan via de agenda op:

www.bibliotheekdekempen.nl

KennisMakers

Deze lezing is onderdeel van KennisMakers. Heb jij ook een jarenlange passie of specifieke kennis op een bepaald gebied wat je graag wilt delen met anderen? Word dan KennisMaker in de Bibliotheek.

Uit de krant