Maandag 7 november ondertekenden de deelnemende kinderen uit Valkenswaard de contracten in het Philips Stadion.
Maandag 7 november ondertekenden de deelnemende kinderen uit Valkenswaard de contracten in het Philips Stadion.

Gemeente Valkenswaard doet mee aan project PSV United

Algemeen 130 keer gelezen

VALKENSWAARD - De gemeente Valkenswaard is in oktober gestart met het project PSV United. PSV United is een (zaal)-voetbal gerelateerd programma in samenwerking met ouder(s)/begeleider(s), basisscholen, het jeugdwerk en de PSV Foundation. Het project is voor jongeren tussen 10 tot 14 jaar. 

De persoonlijke ontwikkeling van de kinderen en de overgang naar de middelbare school staan centraal. Gedurende drie schooljaren wordt met wekelijkse trainingen en bijeenkomsten hieraan gewerkt. Het programma van PSV United heeft een duur van drie voetbalseizoenen en start elk seizoen in oktober en loopt tot en met mei. Het programma richt zich op talentontwikkeling door middel van trainingen, wedstrijden en activiteiten. Er komen diverse thema’s aan bod.  De potentiële deelnemers uit groep 7 en/of 8 komen in aanmerking wanneer zij meer sturing of coaching nodig hebben.

Wethouder Rens Pijnenburg van Sport: “Ik ben er trots op dat we samen met de PSV Foundation deze jongeren kunnen laten werken aan persoonlijke groei. Mooi om te zien dat jongeren zo enthousiast aan de slag gaan. ”

Uit de krant

Uit de krant