Släpstick viert zijn 25-jarig bestaan ook in Valkenswaard.
Släpstick viert zijn 25-jarig bestaan ook in Valkenswaard. Corné van der Stelt

Släpstick viert jubileum

Algemeen 208 keer gelezen

‘Wereldband’ Släpstick viert jubileum

VALKENSWAARD - Släpstick ontstond in 1997, toen nog onder de naam Wereldband, en viert zodoende dit seizoen haar 25-jarig jubileum. Ook in theater De Hofnar in Valkenswaard, waar Släpstick zijn publiek op woensdag 23 november mee terugneemt naar ‘the roaring twenties’.

Omdat Släpstick wil dat iedereen het jubileum mee kan vieren, geeft de groep in ieder theater een voorstelling in de vorm van een feest in de stijl van de jaren ’20 van de vorige eeuw, compleet met rode loper.
Een voorstelling die eindigt in een feest met het publiek. Een jubileumvoorstelling die de gloriedagen van Släpstick even fijnzinnig als elegant laat herleven.

Feestkleding

Wat zou het, als de tafelpoten een beetje wankel zijn? So what, als het orgel op instorten staat? Wat nou, als de kroonluchter aan een paar losse boutjes hangt? Alles werkt prima! Nee hoor, alles is hélemaal onder controle. Er kan echt hélemaal níks misgaan. Níets kan deze daverende jubileumavond in de weg staan. Dus: doe je feestkleding aan en betreed de rode loper! ‘The Roaring Twenties’ komt naar De Hofnar.

Info & kaarten

De kaartverkoopbalie is doordeweeks geopend van 13.00 tot 17.00 uur en bereikbaar via tel.: 040-2074010 of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.. Voor meer informatie of direct bestellen van kaarten: www.hofnar.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant