Als Fenna je kent en weet dat het goed zit, dan heb je een geweldige vriendin aan haar. (Foto: Dierenbescherming).
Als Fenna je kent en weet dat het goed zit, dan heb je een geweldige vriendin aan haar. (Foto: Dierenbescherming).

Fenna is ‘een gouden hond’

Algemeen 174 keer gelezen

Fenna is een prachtige Stafford kruising van circa 1,5 jaar oud. Ze werd eind 2021 gedumpt door haar vorige baas. Voor de mensen die ze kent is Fenna een gouden hondje. Ze heeft een lief, gevoelig karakter en is heel blij en enthousiast. Ze is duidelijk nog jong, kan soms wat onbehouwen zijn en gaat graag mee wandelen.

Hoewel ze heel veel heeft geleerd en enorme stappen vooruit heeft gemaakt de afgelopen maanden, is Fenna’s onzekerheid is helaas niet zomaar weg. Ze blijft een hond waarbij je goed moet opletten, zowel tijdens het uitlaten als in huis met mensen die ze niet kent want ze kan nog steeds flink uitvallen naar onbekende mensen en honden.

Het asiel zoekt voor deze mooie dame een eigenaar die ervaring heeft met dit soort gedrag en die haar op een positieve manier wil trainen. Wil jij deze lieve, gevoelige meid een nieuwe kans geven? Heb jij de kennis en zin om met haar aan de slag te gaan? Heb je interesse bekijk dan meer info over Fenna op: https://ikzoekbaas.dierenbescherming.nl/asieldier/honden/1419888-fenna

Uit de krant

Uit de krant