Huub Stapel leidt het publiek langs alle geledingen binnen een familie. (Foto: Mark Engelen).
Huub Stapel leidt het publiek langs alle geledingen binnen een familie. (Foto: Mark Engelen).

Familie op het Hofnar-toneel

Algemeen 264 keer gelezen

VALKENSWAARD - Naast cabaret, jeugd, muziek en show, heeft Theater De Hofnar ook mooie toneelvoorstellingen programmeert staan in het nieuwe theaterseizoen. Er worden twee verschillende toneelvoorstellingen voor je uitgelicht. Waar zou jij heen gaan, Alleen Familie van Huub Stapel of de tragikomedie ‘Familliespel’ met onder andere Annick Boer en Jacqueline Blom?

Twee toneelvoorstellingen over familie. ‘Familiespel’ is een heerlijke, gelaagde tragikomedie over het samengestelde gezin. ‘Alleen Familie’ is een hilarische, ontroerende en meeslepende voorstelling over die ene noemer waaronder wij allemaal vallen: familie.

Tragikomedie ‘Familiespel’

Elisabeth en Nicolaas zijn na hun huwelijk, waarin twee kinderen kwamen, gescheiden. Nu hebben ze beiden een nieuwe partner en brengen de kerstdagen gezamenlijk door in het vakantiehuis dat ze nog samen bezitten. Ondanks de nieuwe relaties en het verlangen naar harmonie blijken Elisabeth en Nicolaas nog erg met elkaar verknoopt.
Onder de ogen van de ex-partner krijgt de nieuwe relatie een heel andere glans; in aanwezigheid van de nieuwe partner blijkt de oude niet alleen deel van je verleden, maar ook deel van je identiteit. De rollen worden gespeeld door vier topacteurs met bijzondere dubbelrollen; ze spelen naast volwassen personages ook de kinderen, die in het kielzog van de keuzes van hun ouder, hier met elkaar opgezadeld zijn. Naast Annick Boer en Jaqueline Blom, is Mark Rietman te zien. 

Alleen Familie van Huub Stapel

De man die Mars en Venus genadeloos langs de meetlat van het leven legde en het huwelijk tot op het bot ontleedde, wijdt zich nu aan een nog groter onderwerp: familie. Geen ruzie gaat zo diep als familieruzie. familieruzie. En tegelijk is het de enige band waar je je nooit van ontdoen kunt. 
Huub Stapel leidt je, persoonlijker dan ooit, langs feesten der herkenning en verborgen verledens.

Kaarten

De kaartverkoopbalie is doordeweeks geopend van 13.00 tot 17.00 uur en bereikbaar via tel.nr. 040-2074010. Een mail sturen kan natuurlijk ook: kaartverkoop@hofnar.nl. Van 29 juli tot 29 augustus is de kaartverkoopbalie gesloten in verband met de zomervakantie.

Meer informatie over de voorstellingen en het direct bestellen van kaarten, kan de hele zomer via de website:

www.hofnar.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant