Afbeelding

Fiets 2-daagse Achel

Algemeen 266 keer gelezen

REGIO - Op zaterdag 9 en zondag 10 juli wordt er vanuit het centrum van Achel voor de 6e maal de fiets-tweedaagse Hamont-Achel georganiseerd.

Het vertrek is in het centrum van Achel aan de achterzijde van gemeenschapscentrum Michielshof aan het Michielsplein nr 3. Er zijn routes van 60, 40 en 25 kilometer die zijn uitgezet door het grensgebied. Het ene moment fiets je door de bossen en weides van Belgie en dan door die van Nederland. Bij alle drie de routes is een rustplaats waar je kunt genieten van een drankje. De routes zijn uitgezet met pijlen. 
Je kan er per dag aan mee doen of beide dagen. Wie beide dagen deelneemt, doet mee aan de gratis tombola met mooie prijzen en als hoofdprijs een fiets. Je moet dan wel bij de trekking op zondag om 18.00 uur in het Michielshof aanwezig zijn.
Op zaterdag kan gestart worden tussen 09.00 en 16.00 uur en op zondag tussen 09.00 en 15.00 uur. Volwassenen betalen per dag voor deelname, 4,50 euro. Kinderen tot 12 jaar betalen 2 euro. Dit is inclusief een consumptie op het eindpunt.

Meer informatie

Vragen kunnen gemaild worden aan: club@wtckranigvooruit.be. Of kijk op:

www.wtckranigvooruit.be 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant