Herman Finkers en Johanne ter Steege spelen in De beentjes van Sint-Hildegard. (Foto: Maarten van Keller)
Herman Finkers en Johanne ter Steege spelen in De beentjes van Sint-Hildegard. (Foto: Maarten van Keller) Maarten van Keller

Best bekeken films in De Hofnar: The Father op 1

Algemeen 140 keer gelezen

VALKENSWAARD - ‘The Father’, ‘De beentjes van Sint- Hildegard’ of ‘No Time To Die – James Bond’. Deze films zijn de top 3 best bekeken films ooit in De Hofnar in Valkenswaard. 

Ze draaien ze deze week allemaal nog een paar keer extra. The Father is een fascinerend portret van een man die zijn grip op de realiteit aan het verliezen is. De briljante vertolking van Anthony Hopkins laat je geen moment los. Zijn dochter wil zeker zijn dat er goed voor hem gezorgd wordt wanneer zij er niet is.

De beentjes van Sint-Hildegard is een komisch drama over het los willen breken uit vastgeroeste patronen met Herman Finkers en Johanne ter Steege. Jan is 35 jaar getrouwd met Gedda. Gedda houdt zóveel van Jan dat hij het er benauwd van krijgt. Ze ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen. Hij ziet zijn huwelijk letterlijk in een gesloten afdeling veranderen. In No Time To Die, heeft James Bond zijn leven als geheim agent achter zich gelaten en geniet hij op Jamaica. Dit wordt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA-agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden.

Voor meer informatie en het bestellen van kaarten: www.hofnar.nl/film.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant