Met Boekjes en Babbels richt Bibliotheek De Kempen zich op het belang van voorlezen aan kinderen.
Met Boekjes en Babbels richt Bibliotheek De Kempen zich op het belang van voorlezen aan kinderen. Hero Images

Boekjes en Babbels over slapen

Algemeen 24 keer gelezen

VALKENSWAARD - Bibliotheek De Kempen haakt in op het onderwerp ‘slapen’. Tijdens Boekjes en Babbels op dinsdag 28 september wordt onder meer het slaapritueel besproken. De themabijeenkomst in de bieb in Valkenswaard is voor kinderen van 0 tot 4 jaar en hun ouders.

De bibliotheek organiseert de bijeenkomst in samenwerking met het Consultatiebureau van de GGD Jeugdgezondheidszorg. Tijdens deze editie van Boekjes en Babbels wordt er niet alleen voorgelezen, maar wordt ook het onderwerp ‘slapen’ uitgediept. Zo zal bibliotheekmedewerkster Ardy voorlezen uit het boek ‘En nu lekker slapen, Sam!’. Daarna wordt het slaapritueel nog eens doorgenomen en worden gezamenlijk diverse liedjes gezongen.
Ook Lucia Veraa van het GGD Consultatiebureau sluit aan. Ze geeft informatie over het onderwerp en er kunnen vragen aan haar worden gesteld.

Aanmelden

De bijeenkomst op dinsdag 28 september duurt van 10.00 uur tot 11.00 uur en is bedoeld voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud en hun ouders. Deelname is gratis. Vooraf aanmelden is gewenst en kan via www.bibliotheekdekempen.nl en bij de balie van de bibliotheek in Valkenswaard.

Uit de krant

Uit de krant