Opname kerstconcert Koninklijke Harmonie UNA in de lege theaterzaal van De Hofnar.
Opname kerstconcert Koninklijke Harmonie UNA in de lege theaterzaal van De Hofnar.

Kersttip voor thuis | UNA en De Dommelecho

Algemeen 82 keer gelezen

In de kerstvakantie is het helaas niet meer mogelijk om er even een film of theatervoorstelling te bezoeken. Om het theater toch een beetje bij je thuis te brengen hebben we een leuke muzikale theatertip voor je.

Valkenswaard - Twee weken terug hebben we in samenwerking met de Valkenswaardse Omroep stichting (VOS) twee mooie kerstconcerten opgenomen bij ons in de theaterzaal, helaas zonder publiek. Dit was de kerstspecial van Koninklijke Harmonie UNA en een speciaal kerstconcert van Harmonie De Dommelecho.

Kerstconcerten bij je thuis
De uitzendingen van beide kerstconcerten zijn vanaf deze week, van 20 t/m 24 december en van 27 december t/m 1 januari, te zien via VOS TV of bekijk deze kerstconcerten via het YouTube-kanaal van de VOS.

Kerstgroet van De Hofnar
Theater De Hofnar wenst iedereen hele fijne feestdagen en een gezond 2021. Hopelijk zien we elkaar snel weer in De Hofnar en kunnen we weer live genieten van Koninklijke Harmonie UNA, Harmonie De Dommelecho en van vele andere mooie theatervoorstellingen uit de regio. Blijf gezond! Heel veel liefs van het hele team van De Hofnar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant