Voor de vijftiende keer staat de IJsbaan op de Markt. Valkenswaard on Ice is Valkenswaard O'Nice geworden.
Voor de vijftiende keer staat de IJsbaan op de Markt. Valkenswaard on Ice is Valkenswaard O'Nice geworden.

Valkenswaard O’Nice siert de Markt

Algemeen 87 keer gelezen

Winterse look voor Valkenswaard

Wapperende banieren sieren de invalswegen, de Corridor en de Markt. Stickers op de ruiten van winkels en horecagelegenheden en stijlvolle blauwe lopers in het centrumgebied: enkele voorbeelden van promotiematerialen die gedurende de wintermaanden worden ingezet. Valkenswaard ziet er nu nog gezelliger en uitnodigender uit.

Valkenswaard - “Binnen het gehele centrumgebied is er gekozen voor uniforme promotionele uitingen. Een nieuw en eigentijds ‘jasje’.” Dat is niet alles. De IJsbaan is er weer en ook de weekmarkt neemt tijdens de winterperiode volop deel aan het feest. De markt wordt opgebouwd rondom de ijsbaan, richting het winkelcentrum. En, vertelt de organisatie: “Elke week worden de bezoekers verrast met diverse acties. Zo staan er tot en met de eerste week van januari verschillende proeverijen op het programma, lopen er gastvrouwen rond, is er livemuziek en wordt er regelmatig een drankje uitgedeeld.”

Een belangrijk onderdeel van Valkenswaard O’Nice is de ijsbaan. Dit jaar wordt die voor de 15e keer opgebouwd. “Van zaterdag 8 december tot en met zondag 6 januari kunnen we weer volop schaatsen op een van de grootste tijdelijke kunstijsbanen van het land”, vertelt de organisatie. Opnieuw tovert zij het marktplein in Valkenswaard om tot een sfeervol winters tafereel. Deze keer gebeurt dat volgens een geheel vernieuwde opzet. “Gegarandeerd dus nog meer plezier en vertier tijdens de gezelligste maanden van het jaar. Voor jong én oud, inwoners én bezoekers”, is men enthousiast.

De ijsbaan is weer voorzien van een apart kindergedeelte en van sfeervolle horeca. Tevens is op het ijs zelf doorlopend van alles te beleven. Bijvoorbeeld ‘Glow in the Dark Disco Schaatsen’, diverse curlingtoernooien en een spectaculair kampioenschap ijsfietsen, de eerste in het land sinds lange tijd. Voor wie het liever warm houdt is er de koek-en-zopie-ijstent waar van alles te doen is. Zo verzorgt de organisatie tijdens de jubileumeditie een 80’s party, een fashion-on-ice modeshow, een silent disco-avond en een foute kersttruien party.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant