De presentatie van de elite/U23-ploeg vorig jaar. Dit jaar is het team van TWC De Kempen stevig uitgebreid.
De presentatie van de elite/U23-ploeg vorig jaar. Dit jaar is het team van TWC De Kempen stevig uitgebreid.

TWC De Kempen ondergaat metamorfose

Sport 54 keer gelezen

VALKENSWAARD - TWC De Kempen groeit. In opmars naar het 75-jarig bestaan volgend jaar verwelkomt de vereniging een flink aantal nieuwe versterkingen. Zo heeft de elite/beloftenploeg er maar liefst 17 aanwinsten bij. 

TWC De Kempen maakt zich op voor een uitgebreid wedstrijdprogramma, op dit moment zijn er namelijk al toezeggingen voor een hele reeks etappewedstrijden. Zoals voor de Tour de Nancienne, de Ronde van Vysocina en de Arden Challenge. Daarnaast trekken er renners naar eendaagse wedstrijden zoals de Ronde van Zuid-Holland, de Ronde van Groningen en de PWZ Zuidenveldtoer. Ook wordt er aan de clubcompetitie deelgenomen.

Dat alles maakt dat het team van TWC De Kempen fors is uitgebreid met maar liefst zeventien nieuwe renners. De ploeg bestaat nu uit: Jasper de Laat, Jos koop, Xavier Poels, Wessel Coppelmans, Frank Stijger, Arne Jacobs, Bart Vreugdenhil, Jordi Steenbakkers, Robin van Poppel, Fabian Dominicus, Henryc van Dongen, Nol van Loon, Martin van der Pol, Dennis Willems, Nick Schelvis, Remon Delnoije, Mathijs Loman, Brian Burger, Pieter Dekker, Tom Leeghwater, Tom van de Berg, Sverre Senders, Jordy Vermeulen, Mat van Gorp, Rens Vermeulen en Daan Adams.

Uit de krant

Uit de krant