Dilana Smith brengt met haar band van topmuzikanten, een ode aan de vrouwelijke rocklegendes (Foto: Hans Schoo).
Dilana Smith brengt met haar band van topmuzikanten, een ode aan de vrouwelijke rocklegendes (Foto: Hans Schoo). Hans Schoo

Dilana Smith met Legendary Women of Rock in De Hofnar

Algemeen 202 keer gelezen

VALKENSWAARD - Ze mag dan klein zijn maar zodra zangsensatie Dilana Smith in de huid kruipt van vrouwelijke rockllegendes is ze ‘larger than life’. Op vrijdag 17 mei staat Dilana met Legendary Women of Rock in De Hofnar.

Tussen de nummers door vertelt ze in een mengelmoes van Nederlands, Engels en Zuid-Afrikaans over opmerkelijke paralellen tussen haar roerige leven en dat van haar heldinnen. Welk lied ze ook zingt, ze gaat los met alles wat ze heeft: een krachtige, bezielde soul- en rockstem en een atletisch, expressief lichaam. Ze wordt bijgestaan door een band met topmuzikanten die haar feilloos aanvoelen. 
In seizoen 2022-2023 oogstte Dilana Smith staande ovaties als special guest in het theaterconcert Motel Westcoast van Syb van der Ploeg en muzikanten.

Info & kaarten

De kaartverkoopbalie is geopend op maandag tot en met donderdag van 13.00 tot 17.00 uur en is bereikbaar via tel.nr.: 040-207401) of mail naar
kaartverkoop@hofnar.nl.
Kijk voor meer informatie over deze voorstelling en het direct bestellen van kaarten op:
www.hofnar.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant