Pascal-André Wolters (MTTV'72 ) bedwingt Duivis (TTV) in de laatste partij van de avond.
Pascal-André Wolters (MTTV'72 ) bedwingt Duivis (TTV) in de laatste partij van de avond.

TTV Valkenswaard heeft lot in eigen hand

Sport 303 keer gelezen

TAFELTENNIS - Voor de tafeltennissers van TTV Valkenswaard ziet het er na afgelopen vrijdag een stuk beter uit. In eigen huis werd MTTV’72 met 6-4 verslagen.

Erwin Duivis en Ronald Grijseels wonnen twee van hun enkelspelen en samen het dubbel, Marc van den Boom voorkwam dat Pascal-André Wouters drie winstpartijen kon noteren.
Veldhoven verloor thuis met 2-8 van Unicum uit Geldrop. Unicum, lange tijd de concurrent van Valkenswaard in de strijd om degradatie, staat nu zes punten voor de degradatiestreep en lijkt veilig. MTTV’72 is vrijwel zeker van degradatie: wie met haar volgende competitie 2e klasse moet spelen, gaat tussen Veldhoven, Valkenswaard en Return Oss (40, 41 en 41 punten).

In de laatste competitieronde krijgt Veldhoven vrijdag kampioen Flash op bezoek en Return Oss ontvangt woensdag MTTV’72.
Valkenswaard moet zaterdag op bezoek bij Unicum en weet dan dus de resultaten van de concurrenten al. Kijkend naar de uitslagen van de heenwedstrijden ziet het er voor Valkenswaard niet slecht uit: Veldhoven verloor met 9-1, Return Oss speelde 5-5 gelijk en Valkenswaard won met 7-3 van Unicum. Zaterdagavond rond de klok van acht uur weet het Valkenswaardse trio of klasse-behoud gelukt is.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant