Marjolijn van den Eeden
Marjolijn van den Eeden

Ondernemers in beeld - Marjolijn van den Eeden, psycho-energetische praktijk Bewonder

Ondernemend 783 keer gelezen

WAALRE - Is jouw leven op het moment niet in balans, of ben je op zoek naar meer innerlijke rust? De behandelingen van psycho energetisch coach Marjolijn van den Eeden kunnen jou weer terug in je kracht zetten. In haar praktijk ‘Bewonder’ kun je terecht voor een psycho energetische reading of een bewonderconsult. Dat is echter nog niet alles, want ook biedt ze vrouwencirkels aan.

Marjolijn van den Eeden heeft ruime werkervaring opgedaan en opleidingen afgerond binnen de GGZ . Gaandeweg krijgt ze meer affiniteit met het energetisch werk en daardoor ontstaat een andere kijk op het psychisch, energetisch en spiritueel welzijn van mensen. De kennis van beiden ondersteunen en versterken elkaar tijdens een consult. Begin dit jaar richt ze in Waalre haar psycho energetische praktijk op met de naam ‘Bewonder’

Bij Bewonder is iedereen welkom en daarom probeert Van den Eeden alles zo laagdrempelig mogelijk aan te bieden. “De psycho energetische reading is hier een mooi voorbeeld van. Het is een toegankelijke eerste ervaring om te kijken hoe je momenteel in het leven staat.” Een bewonderconsult gaat de diepere lagen in. Deze consulten vormen een traject naar wens. Vrouwen kunnen ook bij Van den Eeden terecht voor de vrouwencirkel. “Vrouwencirkels zijn een opkomend fenomeen en het viel me op dat er weinig aanbod in de regio was. In het drukke bestaan is naar binnen keren niet zo vanzelfsprekend. Het regelmatig samenkomen met een groep zorgt ervoor dat je een bewust moment voor jezelf neemt.” Voor een uitgebreide omschrijving van het te volgen aanbod, kun je terecht op de website.

De praktijk is te bereiken via tel.nr.: 06-50933655 

www.marjolijnvandeneeden.nl  of Instagram: https://www.instagram.com/bewonder.mvde/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant