De 60e Kennedymars vindt plaats op 6 en 7 juli 2024. Wandelaars kunnen 40 of 80 kilometer lopen.
De 60e Kennedymars vindt plaats op 6 en 7 juli 2024. Wandelaars kunnen 40 of 80 kilometer lopen.

Kennedymars: Ga jij de uitdaging aan?

Algemeen 308 keer gelezen

ZAKENNIEUWS - Ben jij op zoek naar een sportieve uitdaging? Wandel je graag? Onderneem je graag iets actiefs met je kinderen? Of zoek je een geschikte trainingstocht voor bijvoorbeeld de Nijmeegse 4Daagse of de Bornemse Dodentocht? 

Dan is er een mooie uitdaging om de Kennedymars (tachtig kilometer), het Rondje Someren (veertig kilometer) of de Mini Kennedymars (acht kilometer) te lopen.

Someren en De Peel

Elk eerste weekend van juli staat Someren in het teken van de Kennedymars. Duizenden wandelaars wagen zich op 6 en 7 juli aan de prachtige wandeltochten door de natuur en dorpen van De Peel. De indrukwekkende openingsceremonie op het Wilhelminaplein, de gezelligheid op de Markt in Deurne, het enthousiasme van de mensen langs de route en de prachtige natuur van de Strabrechtse Heide worden door wandelaars van eerdere edities gewaardeerd.

De organisatie: “Onze route staat bekend als de gezelligste Kennedymars van het land. Daarnaast is de Somerense Kennedymars uniek in verband met de goede verzorging. Op de route van de Kennedymars zijn veertien posten te vinden, waarvan de helft met medische verzorging. Dankzij een groot netwerk van sponsoren en begunstigers kunnen wij de lopers ieder jaar verschillende drank- en etenswaren kosteloos aanbieden. Lopers hoeven zelf geen eten mee te nemen. Een evenement dat je een keer mee moet maken.”

Mini Kennedymars

Speciaal voor de jonge wandelaars organiseren ze op zaterdag 6 juli voor de 51ste keer de Mini Kennedymars. Deze acht kilometer lange wandeltocht voert de lopertjes door de verschillende wijken van Someren-Dorp. Bij de finish ligt een prachtige medaille te wachten en wordt het feest compleet gemaakt met leuke spellen en optredens.

Inschrijven 

Via www.kennedymars.nl kunnen wandelaars zich inschrijven voor de tachtig en de veertig kilometer. Online inschrijven voor de Mini Kennedymars is niet mogelijk. Tijdens de voorinschrijving en in het weekend zelf kunnen lopers zich voor alle tochten inschrijven. Houd voor meer informatie onze social media kanalen op Facebook en Instagram in de gaten of kijk op www.kennedymars.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant