Nog tot 24 maart viert Valkencourt haar 40-jarig bestaan met allerlei extra activiteiten.
Nog tot 24 maart viert Valkencourt haar 40-jarig bestaan met allerlei extra activiteiten.

Valkencourt bestaat 40 jaar

Algemeen 490 keer gelezen

VALKENSWAARD - Het is in vele geheugens vastgelegd; wie kent Valkencourt nou niet? 40 Jaar geleden gestart als het prestigieuze tenniscomplex in Valkenswaard. Bijna iedereen die in de jaren 80 en 90 ook maar iets gedaan heeft met tennis, badminton of squash, is er wel eens geweest. Vanaf de opening kon Valkencourt zich al meten met de beste tennisparken in Nederland en al snel had Valkencourt ook aanzien op landelijk niveau.

Eind jaren ‘90 raakte Nederland in de ban van de ‘nieuwe’ trend in sporten en bewegen; fitness. Valkencourt voldoet aan de wens van de sportbeoefenaars en opent haar eerste fitnessclub en verandert haar naam in ‘Sportcentrum Valkencourt’. Fitness bleek geen eendagsvlieg te zijn en groeide al snel uit tot de meest beoefende recreatiesport van Nederland. Met uitbreiding van fitness, toevoeging van groepslessen, wellness en zwembad, ontwikkelde Valkencourt zich in 2008 tot een toonaangevend Health & Sports Club in de regio Valkenswaard.

Multifunctionele club

Nu, 40 jaar later, viert Valkencourt trots haar 40-jarig bestaan. Van toonaangevend tenniscomplex met wekelijks nationale toppers op de baan. zijn ze in de loop der jaren uitgegroeid tot een multifunctionele club waar inspanning en ontspanning samen komen. Er wordt gewerkt vanuit de missie om de gezondheid van de mens te verbeteren of in stand te houden en bij Valkencourt geloven ze dat fysieke en mentale gezondheid niet los van elkaar gezien kan worden.

Dankbaar en trots

Clubmanager Erwin Hermes uitte zijn dankbaarheid en trots over het bereiken van deze mijlpaal: “Het 40-jarig jubileum van Health & Sports Club Valkencourt is te danken aan de voortdurende steun van onze gewaardeerde leden en de betrokkenheid van ons toegewijde team. We kijken uit naar de komende jaren waarin we onze traditie van excellentie in gezondheid en sport zullen voortzetten.”

40 dagen feest

Bij een dergelijke mijlpaal hoort feest; nog tot 24 maart wordt het 40-jarig bestaan gevierd. Er is  een programma met allerlei leuke activiteiten, cadeaus en aanbiedingen georganiseerd.
Nieuwsgierig? Check dan regelmatig de website en houd de speciale ‘40 dagen feest’ kalender op de club in de gaten.

www.valkencourt.nl/valkencourt-40-jaar/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant