Voor Het Passiespel zoekt de organisatie nog enthousiaste kinderen.
Voor Het Passiespel zoekt de organisatie nog enthousiaste kinderen.

Meedoen met Het Passiespel

Algemeen 32 keer gelezen

VALKENSWAARD - Twee keer ging Het Passiespel in Valkenswaard niet door vanwege de coronapandemie, nu is de organisatie vol goede moed gestart met de voorbereidingen voor Het Passiespel 2022. 

Ze zijn nog op zoek naar kinderen die mee willen doen met de musical over de laatste dagen van het leven van Jezus.
Het Passiespel in Valkenswaard is volgend jaar voor de 23e keer en wordt gespeeld door basisschoolkinderen en leerlingen uit de eerste en tweede klas van het voortgezet onderwijs. Het spel wordt gehouden in de Nicolaaskerk aan de Markt te Valkenswaard. De uitvoering is op Goede Vrijdag 15 april 2022 en begint dan om 19.00 uur.

Zingen en toneelspelen

Ze zijn op zoek naar een groep enthousiaste kinderen in de leeftijd van vijf tot vijftien jaar, die houden van zingen en toneelspelen. Er zijn 35 tot 40 kinderen nodig om dit spel uit te kunnen voeren.
Wie mee wil doen of nog vragen heeft kan terecht bij Wilma Dekkers via 040-2044753 of Karin van Lankveld via 040-2044633. Mailen kan naar het.passiespel@gmail.com. Meer informatie is ook te vinden op de website www.hetpassiespel-valkenswaard.nl.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 10 oktober. De bedoeling is om vanaf januari te starten met oefenen op vrijdagavond van 19.00 tot 20.15 uur. Wekelijks, met uitzondering van de voorjaarsvakantie.

Uit de krant

Uit de krant