Ronald Grijseels gunde zijn tegenstanders geen enkele game
Ronald Grijseels gunde zijn tegenstanders geen enkele game

TTV Valkenswaard heeft geen moeite met Flash Eindhoven

Sport 462 keer gelezen

VALKENSWAARD - Het vaandelteam van tafeltennisvereniging Valkenswaard behaalde in de uitwedstrijd bij Flash in Eindhoven een duidelijke 2-8 overwinning.

Ronald Grijseels won zijn drie enkelspellen eenvoudig met 3-0 in games. Erwin Duivis was ook driemaal succesvol, maar had in de aanvang van de wedstrijd meer moeite met het tragere spel in de zaal. Henk Sandkuyl wist zijn eerste overwinning binnen te halen tegen invaller Kevin Choi. Even leek het dubbel lastig te worden voor het Valkenswaarde duo Duivis-Grijseels. Na een 2-0 voorsprong in games, dwongen Flashers Lars Doornbos en Helmet Gras toch nog een beslissende game af, die wel redelijk eenvoudig in Valkenswaardse handen bleef.
Valkenswaard is nu derde in 2C met respectievelijk vier en drie punten achterstand op de nummers een en twee. Vrijdag 29 september ontvangt TTV Valkenswaard koploper Luto uit Tilburg en de week daarop staat de uitwedstrijd tegen de nummer twee EenEnTwintig uit Beek en Donk op het programma. Die wedstrijden moeten uitwijzen of Valkenswaard mee kan doen om de prijzen dit najaar.  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant