Vorige week kreeg Valkenswaard er 31 elektrische laadpalen bij, deze werden geplaatst door BAM in samenwerking met Vattenfall.
Vorige week kreeg Valkenswaard er 31 elektrische laadpalen bij, deze werden geplaatst door BAM in samenwerking met Vattenfall.

Uitbreiding elektrische laadpalen

Algemeen 590 keer gelezen

VALKENSWAARD - De firma BAM, aannemer van Vattenfall, heeft vorige week in totaal 31 elektrische laadpalen voor voertuigen in de gemeente Valkenswaard geplaatst. Later dit jaar worden er sowieso nog eens 7 laadpalen geplaatst. 

Dat betekent dat het aantal laadpalen in Valkenswaard dit jaar ruim verdubbelt ten opzichte van 2022. Het aantal groeit van 35 naar 73.

De gemeente is al een paar jaar bezig met het uitbreiden van het netwerk van openbare laadinfrastructuur. “Dit past binnen de visie op een gezonde duurzame leefomgeving voor onze inwoners”, aldus wethouder Bots, verkeer en mobiliteit. De gemeente probeert zo goed mogelijk te faciliteren in de huidige laadbehoefte en voorbereid te zijn op de toekomstige laadbehoefte.

Meer informatie over elektrische laadpalen in onze gemeente? Kijk op onderstaande website.   Daar ziet u exact waar alle palen staan en leest u hoe u een laadpaal kunt aanvragen.
www.valkenswaard.nl/elektrische-voertuigen-en-laadpalen

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant