DAttheater speelt begin juni haar nieuwe stuk 'De dochter van de boevenkoning' in Theater de Hofnar.
DAttheater speelt begin juni haar nieuwe stuk 'De dochter van de boevenkoning' in Theater de Hofnar.

DATtheater speelt ‘De dochter van de Boevenkoning’

Algemeen 344 keer gelezen

VALKENSWAARD - DATtheater uit Valkenswaard is altijd op zoek naar een bijzonder stuk dat goed bij de groep past en een uitdaging is voor de spelers. ‘De Dochter van de Boevenkoning’ past perfect bij de manier van theater maken van DATtheater: eigenwijs, verrassend, hilarisch, humoristisch, absurdistisch.

De dochter van de boevenkoning is een spetterende, gruwelijke, vervreemdende, hilarische zwarte komedie over een koninkrijk vol slechteriken, bedriegers, dieven, omkopers, schobbejakken, slinkse privé detectives, afpersers en corrupte rechters, Slechter dan slecht en ze generen zich daar absoluut niet voor. En dan is er Doekje, de dochter van de boevenkoning en zijn valse koningin. Doekje is een miezerig meisje met een mooi karakter en een hart van goud. Dat kan haar nog lelijk opbreken en welke rol speelt de demente grootmoeder tussen dit stelletje geteisem? Dan zijn er ook nog de frivole vertellers die het verhaal manipuleren en een rechter die niet zo recht door zee blijkt te zijn. 

Dattheater speelt de voorstelling op zaterdag 10 juni om 20:15 uur en op zondag 11 juni om 15:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via: www.hofnar.nl.

Meer informatie over DATtheater, hun nieuwe voorstelling en alle andere wetenswaardigheden, zijn te vinden op:
www.dattheater.nl

Uit de krant