Vincent Blancke aan de bal in de wedstrijd tegen BSV Limburgia/Kamerland.

SV Valkenswaard wint van BSV Limburgia/Kamerland

Sport 218 keer gelezen

VOETBAL - Na het matige spel van vorige week, wist SV Valkenswaard zich deze week weer goed te herpakken. In de 28e minuut was er een mooie aanval met het aanvalstrio Thom van de Donk, Jordi van Meurs en Youri van Brussel. Deze laatste schoot op goal maar de keeper kon de bal nog net voor de lijn stoppen.

Verder bracht de eerste helft niet veel meer noemenswaardige kansen doordat BSV Limburgia/Kamerland  goed defensief voetbalde. De ruststand bleef dan ook 0-0.

Tweede helft

Na rust veranderde het spel dermate dat er kansen ontstonden. In de 65e minuut werd Jordi van Meurs gevloerd in het strafschopgebied wat resulteerde in een penalty. Deze werd echter gemist door Youri van Brussel doordat de bal recht in de handen van de keeper belandde. Dit werd echter enige minuten later weer goed door hem gecompenseerd doordat hij de bal over de ver uitgekomen keeper wist te lobben. Dit bracht de stand op 0-1.
In de 76e minuut besliste Jordi van Meurs de wedstrijd door de 0-2 te scoren.

Met deze wedstrijd zijn de Uilen al 11 wedstrijden op een rij ongeslagen. Hiermee kunnen we zeggen dat ze een enorm mooi seizoen doormaken waarbij een promotie naar de 4e divisie zeker mogelijk is. Hiervoor moeten echter nog wel een aantal wedstrijden gespeeld worden.

Onder voorbehoud speelt SV Valkenswaard  zondag 21 april om 14.30 thuis tegen EHC (club heeft faillissement aangevraagd). Mocht deze wedstrijd niet doorgaan, dan is de eerstvolgende wedstrijd de uitwedstrijd tegen Deurne op zondag 28 april om 14.30 uur.