Jacques van Gerven en Paul van der Meer, overhandigen de cheque aan Nicole Tilleman van Samen tegen Kanker.
Jacques van Gerven en Paul van der Meer, overhandigen de cheque aan Nicole Tilleman van Samen tegen Kanker.

Cheque voor Samen Tegen Kanker Valkenswaard

Algemeen 258 keer gelezen

VALKENSWAARD - Vrijdag 19 april speelden Jacques van Gerven met zijn muzikale vrienden Paul Brugel, Louis Baeten en Aloys Wetzer, nog eenmaal de voorstelling Zottekot. 

 Niet zomaar een voorstelling, maar een benefietvoorstelling voor de Stichting Samen Tegen Kanker Valkenswaard.
Een uitverkochte zaal genoot van Zottekot, in het prachtige Valkenswirtse dialect; als geen ander wist Jacques de zaal te raken met prachtige anekdotes, gedichtjes en liedjes. De herkenbaarheid deed de zaal schudden van het lachen; tussendoor een serieuze noot waarbij menigeen tot tranen geroerd werd.

Aan het einde van de voorstelling werd het nieuwe boek van Jacques van Gerven, 80 plusser, gepresenteerd; Stichting Samen Tegen Kanker Valkenswaard had de eer het eerste exemplaar in ontvangst te nemen. Het boek is vanaf nu te koop bij Boekenwaerd in Valkenswaard. De gehele opbrengst van zowel de voorstelling als van de verkoop van het boek, komt ten goede aan Stichting Samen Tegen Kanker Valkenswaard. 

Nicole Tilleman nam de cheque met de voorlopige opbrengst van 10.000 euro namens de stichting in ontvangst. Samen tegen Kanker Valkenswaard heeft als doel dichtbij een bijdrage te leveren aan wetenschappelijk onderzoek en daarnaast lokaal iets te betekenen voor eenieder die te maken heeft met de vreselijke zieke kanker.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant