de deelnemertjes aan de schoolvoetbalclinic bij De Valk (Foto: Henry Jansen).
de deelnemertjes aan de schoolvoetbalclinic bij De Valk (Foto: Henry Jansen). Henry Jansen

Schoolvoetbal-clinic bij VV De Valk met ruim 100 kinderen

Sport 260 keer gelezen

SCHOOLVOETBAL - Woensdag 3 april vond voor de tweede keer de schoolvoetbal-clinic plaats bij VV De Valk. Deze clinic is bedoeld voor alle kinderen uit groep 1 tot en met  4 van alle basisscholen uit Valkenswaard. 

Ruim 100 kinderen waren aanwezig om, in groepjes met hun schoolgenootjes, mee te doen met voetbal-gerelateerde spellen en natuurlijk ook voetbal-partijtjes te spelen. Sommigen waren al bekend met voetbal maar voor de meesten was dit een mooie aanleiding om te kijken of voetbal misschien een sport is die bij hen past. Het gaat natuurlijk om bewegen maar zeker ook om samenspel, respect, trots, vriendschap, kortom een sociaal gebeuren.
Zo kunnen de kinderen uit die leeftijdsgroep vrijblijvend iedere woensdag van 18.00 tot 19.00 uur mee komen trainen bij VV De Valk. Mooie bijkomstigheid is dat het lidmaatschap bij De Valk gratis is tot en met zes jaar, zodat iedereen kan sporten.
Aan de blije snoetjes te zien vond iedereen het voetballen fijn en gingen ze trots met de gekregen medaille weer naar huis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant