Lucky Luuk  is een fysieke en visuele voorstelling omlijst door muziek.
Lucky Luuk is een fysieke en visuele voorstelling omlijst door muziek. Bart Grietens

Betaalbaar jeugdtheater in De Hofnar

Algemeen 305 keer gelezen

VALKENSWAARD - Ouders en hun peuters/kleuters kunnen in april in Theater De Hofnar genieten van een aantal betaalbare jeugdtheatervoorstellingen. 

Woensdag 10 april kunnen zij voor 10 euro naar Lucky Luuk (4+). Op zondag 14 april kunnen ze gratis naar Anders dan Anders (2+), en dinsdag 30 april voor 7,50 euro naar de Ballonnenfee in de Zee (4+). 

Lucky Luuk (4+) is een lage landen western als ode aan het dagdromen en de rijke verbeeldingskracht van spelende kinderen. In ‘Lucky Luuk’ verdwijnt Meneer Monster langzaam in het wilde westen. Vanuit een magische miniatuurwereld banen drie jongens zich een weg door hun verbeelding.

Anders dan Anders (2+) met Noortje Karsmakers geeft antwoord op vragen als ‘Wat zit er in het ei’ en ‘wat doet die prinses in het verhaal’?, en veel meer.  

De Ballonnenfee in de Zee (4+)  is een unieke sprookjesachtige familievoorstelling met liedjes, een mooi verhaal met een mooi moraal en natuurlijk prachtige ballonfiguren. 

Info & kaarten

De kaartverkoopbalie is geopend op maandag tot en met donderdag van 13.00-17.00 uur en bereikbaar via tel.nr. 040-2074010 of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.
Meer informatie over deze voorstelling en het direct bestellen van kaarten:
www.hofnar.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant