Afbeelding

Ondernemer in beeld: Wekelijks nieuwe collectie bij Fashion by Flo

Algemeen 583 keer gelezen

VALKENSWAARD – Fashion by Flo is een gezellige kledingwinkel in het centrum van Valkenswaard. Iedere vrouw, ‘moeder en dochter’, kan er terecht voor een mooie, stijlvolle en vrouwelijke look.

Bij Fashion by Flo kun je rekenen op persoonlijk advies. “Het contact met de klant maakt mijn werk zo leuk,” vertelt eigenaresse Florianne Stroeken. “Je mag bij ons altijd vrijblijvend binnenlopen, ook al is het alleen maar om een praatje te maken, te zien wat we in de collectie hebben of iets te passen.” Elke week krijgt de winkel nieuwe collectie binnen en er worden geregeld nieuwe merken toegevoegd. “Dus loop regelmatig even binnen, dat is de moeite waard,” aldus Florianne.
Fashion by Flo heeft niet alleen kleding maar ook tassen en sieraden. In de boetiek vind je altijd een mix van merken in diverse prijsklassen. Hierbij kun je denken aan Object, Lofty Manner, Ichi, Aaiko en Josh V. “De merken zijn heel leuk met elkaar te combineren, waardoor we voor ieder budget een mooie outfit kunnen samenstellen,” vertelt Florianne. “We denken graag mee met onze klanten, maar laten iedereen in zijn waarde met respect voor de eigen smaak of stijl.”
De winkel is gevestigd aan de Corridor 20 in Valkenswaard. Van dinsdag tot en met zaterdag is Fashion by Flo geopend tussen 10.00 en 17.00 uur. Op de laatste zondag van de maand is er koopzondag van 13.00 tot 17.00 uur. Op de Instagrampagina van Fashion by Flo worden wekelijks nieuwe looks geplaatst. “Volg ons daar dus gezellig voor inspiratie voor je nieuwe outfit.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant