Geen theatervoorstellingen op dit moment, wel films in De Hofnar. (Foto: Kerry Brown)
Geen theatervoorstellingen op dit moment, wel films in De Hofnar. (Foto: Kerry Brown) Kerry Brown

Filmprogramma overdag in De Hofnar

Algemeen 166 keer gelezen

VALKENSWAARD - Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen is Theater De Hofnar tot en met 18 december tot 17.00 uur geopend. Overdag blijven ze films draaien.

Theatervoorstellingen kunnen de komende periode helaas niet plaatsvinden. Bij De Hofnar zijn ze nu druk bezig om in de ochtenden en middagen films te programmeren. Op de website staan actuele datums en tijden.

Vanaf vandaag is de zaal ook weer in ‘Café Chantant’-opstelling. Een gezellige en veilige stoelindeling met zitjes van elk twee stoelen. Drankjes mogen mee de zaal in en kunnen op een tafeltje voor je worden neergezet. Overdag zijn bezoekers welkom voor films zoals ‘Mijn Vader is een Vliegtuig’ (9+), ‘Spencer’ (12+), ‘De Veroordeling’ (12+) en ‘I Care a Lot’ (16+). Voor aanvang van de films kunnen bezoekers in het Theatercafé een drankje drinken.

Voor meer informatie en het bestellen van kaarten ga je naar www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is doordeweeks geopend van 13.00 tot 17.00 uur, 040-2074010, of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant