Nipt verlies SV Valkenswaard

VALKENSWAARD - SV Valkenswaard is nog altijd op zoek naar de eerste drie punten van het seizoen. Ook tegen Oirschot Vooruit gingen de Uilen onderuit: 2-1.

Op een niet al te best grasveld floot scheidsrechter Vereijken om 14.30 uur voor de start van de wedstrijd. In de openingsfase was te zien dat beide ploegen elkaar aftastte en zoekende waren waar de kansen lagen. Beide ploegen toonden slordig spel en vonden het regelmatig lastig om een medespeler te vinden. Toch was het Valkenswaard die vlak voor rust op voorsprong kwam. Jordy Maes stuurde Thom van de Donk de diepte in. Deze kwam oog in oog te staan met keeper Stockman en passeerde hem koelbloedig. De tweede helft ging Oirschot direct op jacht naar de gelijkmaker en dwong Valkenswaard vooral tot verdedigen. Dit resulteerde in de 53 minuut dan ook in de 1-1. De thuisploeg rook bloed en wilde meer, maar ook Valkenswaard kreeg nog enkele goede kansen, scoren deed het jeugdige Valkenswaard echter niet meer. De thuisploeg trok uiteindelijk aan het langste eind. Met nog 12 minuten te gaan rondde Koen Versteden een goed uitgespeelde counter koelbloedig af: 2-1. Zondag speelt Valkenswaard thuis tegen RKVVO.