Het meisjesteam A1 van HOD bereikte afgelopen zaterdag met een 5-0 overwinning heel knap de Super A.
Het meisjesteam A1 van HOD bereikte afgelopen zaterdag met een 5-0 overwinning heel knap de Super A.

Jeugdteams H.O.D. excelleren in eerste deel competitie

VALKENSWAARD - Het meisjesteam A1 van hockeyvereniging HOD bereikte afgelopen zaterdag met een 5-0 overwinning heel knap de Super A. Zij spelen de rest van het jaar op het een na hoogste (landelijke) niveau.

Het succesvolle team bestaat uit Puck, Joy, Emma, Femke, Guusje, Imke, Pleun, Neele, Nore, Chunjun, Ella, Pien, Hanne, Julia, Nova en Maud en natuurlijk hun bevlogen coach Koen Behr. Ook de jongens B1 kenden een uiterst succesvolle eerste seizoenshelft. Zij behaalden ongeslagen de eerste klasse na het eerste deel van de competitie. Coach/trainer Sven Teunissen van Manen liet weten trots te op de inzet van de jongens en kijkt uit naar het tweede deel van de competitie. 

Naast alle teamprestaties waren er ook individuele prestaties bij de regionale districtselecties van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Drie meisjes uit de C1 van H.O.D. zijn geselecteerd en spelen voortaan in het opleidingsteam U14 van de KNHB regio Zuid-Oost. Anne Henselmans, Sanne van Boomen als speelster en Laura van Lindt is een van de drie geselecteerde keepers.