Alzheimer Café start weer op

DOMMELEN - Al meer dan een jaar blijft het stil in het Alzheimer Café Valkenswaard/Waalre, maar daar komt verandering in. Op dinsdag 28 september kunnen de deuren eindelijk weer open.

Thema van de eerste editie na de lange 'coronabreak' is 'tijdens en na corona'. Mensen met dementie, hun mantelzorgers en andere geïnteresseerden zijn allen welkom hierbij aan te sluiten. De organisatie houdt zich daarbij aan de geldende coronamaatregelen. Daarom zal het tonen van een coronapas of een bewijs van testen voor toegang verplicht zijn. Wel is het maximumaantal bezoekers komen te vervallen en hoeft ook de anderhalve meter afstand niet in acht te worden genomen.
Tijdens deze bijeenkomst gaan deelnemers met elkaar in gesprek, om te horen hoe het met iedereen gaat en hoe iedereen deze bijzondere periode heeft beleefd.
Vooraf aanmelden is niet verplicht, maar kan eventueel wel via shanaraes@cordaadwelzijn.nl en telefonisch via 06-19373374. Het café is van 19.30 uur tot 21.00 uur geopend en is gevestigd in De Dommelstroom aan de Bergstraat 32 in Dommelen.