Bij Hellendoorn hebben ze de dansschool in Someren in een nieuw jasje gestoken.
Bij Hellendoorn hebben ze de dansschool in Someren in een nieuw jasje gestoken.

- Zakennieuws -

Dansen bij Hellendoorn

REGIO – Dansen mag na anderhalf jaar eindelijk weer. Bij Dansschool Hellendoorn hebben ze niet stil gezeten in deze zware periode.

De dansschool is helemaal in een nieuw jasje gestoken. Dansschool Hellendoorn bestaat al 75 jaar en heeft weer een uitgebreid dansaanbod voor jong en oud, van vier tot negentig jaar.
Drie generaties van dansleraren staan garant voor de nieuwste trends, maar natuurlijk ook voor de traditionele dansen, waarbij een gezellig avondje uit centraal staat.
Je kunt stijldansen nieuwe stijl, lekker uitleven op latin muziek met salsa/bachata/kizomba. Verder hip hop en streetdance en zumba voor meden en dames die willen dansen en afvallen.
Hellendoorn heeft een eigen dansschool in Someren. Ook worden er lessen gegeven in Valkenswaard, Bergeijk, Hapert, Bladel, Reusel en Hulsel. Wekelijks zijn er gezellige dansavonden. Er zijn danslessen voor iedereen, van beginners tot en met topklasse, en op alle dagen van de week, je zit niet vast aan een bepaalde dag.
Bij Hellendoorn kun je terecht voor workshops, privéles of een trouwcursus. Voor aanmeldingen en info: W. Hellendoorn, 06-55140501 www.dansschoolhellendoorn.nl.