Bridgen bij De Valk

VALKENSWAARD - Bridgeliefhebbers kunnen hun hart ophalen: elke donderdagochtend kan er samen worden gebridged bij Hotel De Valk in Valkenswaard.

Het bridgen duurt steeds van 9.30 uur tot 11.30 uur en gebeurt onder begeleiding van een ervaren bridger. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor beginnende bridgers en mensen die niet graag in clubverband of onder druk willen spelen. Er wordt daarom in een rustige omgeving en in een gemoedelijke sfeer gespeeld. Vooraf aanmelden is niet nodig, deelname bedraagt 1 euro per bijeenkomst. Aanmelden kan eventueel wel via 06-16938501.


Dommeldrive

VALKENSWAARD - Een nieuwe bridgedrive op komst: op zaterdag 30 oktober staat de Dommeldrive ingepland. Inmiddels is de aanmelding geopend.

De Dommeldrive wordt gehouden in buurthuis d'n Turfberg en begint om 13.00 uur. De uitslag is vervolgens rond 17.30 uur bekend. Kosten voor deelname bedragen 20 euro per paar, de opbrengst wordt geschonken aan Kans Plus. Aanmelden kan bij Peter Nelissen via dommelbridge@gmail.com en telefonisch via 06-10037302.


Leger des Heils zoekt collectanten

VALKENSWAARD - Het Leger des Heils is op zoek naar collectanten in Valkenswaard die een bijdrage willen leveren aan de aankomende collecteweek. Deze duurt van 28 november tot en met 4 december.

Het Leger des Heils heeft door heel Nederland zo'n honderd buurthuiskamers; bedoeld voor de directe omgeving en toegankelijk voor iedereen. Mensen kunnen er terecht voor een kopje koffie, een spelletje, een maaltijd, een (pastoraal) gesprek of bijvoorbeeld voor tweedehands kleding. Op steeds meer locaties wordt ook schuldhulp en huiswerkbegeleiding geboden, aangevuld met lokale activiteiten. Het overgrote deel van deze buurthuiskamers is niet gesubsidieerd, waardoor het bestaan volledig afhankelijk is van giften en donaties. Het Leger des Heils organiseert daarom een landelijke collecteweek, dit jaar van 28 november tot en met 4 december. Aanmelden als collectant: www.legerdesheils.nl.